BMYJ7312%5B1%5D_edited.jpg

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Yleistä

Keppihevosemme ja -ponit sekä niille sopivat varusteet valmistetaan käsityönä. Keppihevoset myydään aina suitsineen. Tarkemmat tiedot myytävästä tuotteesta löytyy tuotteen kohdalla verkkokaupassa.

 

Keppihevoset toimitetaan täytettynä ja keppiin kiinnitettynä. Keppihevonen on harrastusväline eikä lelu, siksi se ei myöskään sovellu pienelle lapselle. Tuote täyttää CE-merkinnän vaatimukset.

Varoitus! Tuote sisältää pieniä osia eikä näin ollen sovellu alle 3-vuotiaille lapsille tukehtumisvaaran vuoksi.

Pidä hyvää huolta keppihevosestasi, jotta se säilyy hyväkuntoisena pitkään. Älä säilytä keppihevosta ulkona äläkä käytä sitä muuhun tarkoitukseen kuin keppihevosharrastukseen.

 

Keppihevosen mahdolliset tummennukset voivat haalistua ajan kanssa sekä runsaan harjauksen johdosta.

 

Verkkokaupan tuotekuvat ovat viitteellisiä. Keppihevoset valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten jokainen keppihevonen on oma yksilö. Myös kankaiden värisävyt voivat poiketa näytöllä näkyvistä sävyistä. 

 

Asiakkaalla on velvollisuus tutustua ja hyväksyä toimitusehdot ennen tilauksen tekemistä. Tilaajan on oltava täysi-ikäinen tai hänellä on huoltajan suostumus.

 

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat esitetään verkkokaupassa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Maksutavat

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupan ostoskorin kautta. Tilata voit toki myös sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Tuotteet maksetaan verkkokaupassa annetulle Osuuspankin pankkitilille. Tuotteet postitetaan kun maksu näkyy tiliotteella. Tilauksesta saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Toimitusmaksu

Keppihevosten ja -ponien toimitusmaksu Suomessa on 10 euroa. Yhdellä postimaksulla voidaan toimittaa kaksi keppihevosta/-ponia sekä kepparivarusteita. Toimituskulu lisätään ostoksen loppusummaan. Pelkistä varusteista veloitetaan 5 euron toimitusmaksu. Noudettaessa tuotteet työpajastamme Porvoossa, emme peri toimitusmaksua. Noudosta on aina sovittava etukäteen. Noutaessa voit myös maksaa ostamasi tuotteet käteisellä tai MobilePayllä.

 

Toimitukset

Lähetämme tilatut tuotteet maksun saapumisen jälkeen mahdollisimman pian, yleensä 1-3 päivän kuluessa. Lähetämme tuotteet Postin tai Matkahuollon kautta. 

 

Tuotteiden toimitusta varten tarvitsemme asiakkaan nimen, osoitteen sekä puhelinnumeron saapumisilmoitusta varten. 

 

Lunastamattomasta ja meille palautuvasta paketista perimme 20 euroa asiakkaalta.

 

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tällöin ostaja maksaa postikulut. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja uudenveroinen. Palautustilanteessa asiakkaan tulee olla aina ensin yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Guldhoven ei vastaa mistään tilauksen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä, muusta vahingosta  paitsi siihen asti kun pakottava määräys kuluttajansuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.